sábado, 13 de mayo de 2006

Viejas costumbres, nuevos tiempos ?

Cada día tengo más claro que la mente humana es más compleja y sabia de lo que creía.
¿Que mecanismo provoca en nuestro interior el volver, sin saberlo, a evocar y practicar viejas costumbres no recordadas durante un largo tiempo?
Esta mañana, una mañana de sábado gris, me he levantado con una sorpresa muy agradable, una voz conocida y aterciopelada me ha acompañado. Un café ha aparecido en mi mesa, y un viejo CD de música ha llegado a mis manos. Sin saber cómo la música ha empezado a recorrer todos los rincones de mi comedor. Y qué música ! Mi música ! La música que hacia tiempo que no escuchaba un sábado por la mañana, sin más. Cómo algo nuevo, pero ya vivido, diferente pero ya conocido. Viejas costumbres que cuando menos te esperas vuelven para saludarte y recordarte lo que eras y lo que eres, pero que durante un largo tiempo no quisiste ser.
Será eso, son nuevos tiempos, pero tiempos que vuelven para mejorar y enriquecer un presente pleno. Sus satánicas majestades me recuerdan su "Simpathy for the Devil" y de ahí en adelante. Y todo ello en un sábado por la mañana cualquiera. ¿Quién da más?
Todo sigue fluyendo, todo avanza, las viejas costumbres, las que me gustan de verdad me acompañan, un nuevo y apasionante viaje se presenta ante mi. Lo tengo decidido, voy a seguir viajando con paso firme. No hay vuelta atrás !


6 comentarios:

Anónimo dijo...

Estones de tranquil.litat
Per equilibrar la nostra vida tan agitada necessitem trobar, de tant en tant, estones de veritable tranquil.litat. Moments de soledat per recollir-nos, per abandonar-nos, per aillar-nos, per sentir-nos... Estem constantment sacsejats, empesos per situacions que demanen amb insistència la nostra intervenció. I, de tant en tant... una mica de calma. Cap demanda. Sols. A gust. Escoltar bona música, deixar-nos embolicar per l'ambient que recrea, i gaudir de l'instant, sense cap inquietud, fluint, alliberats finalment de tantes pressions. Una estona de tranquil.litat, convertida en present: un obsequi per a nosaltres, i només per a nosaltres. Un instant per assaborir en el confort de la intimitat més absoluta. Quan et vas regalar l'últim? Cada quan t'obsequies amb aquest present? La mesura i l'equilibri són essencials per tenir una bona salut (física i mental) i si observem amb atenció el nostre dia a dia, ens adonarem que tenim molt poques estones de soledat, que sempre estem disponibles per a tothom, "sempre a punt", fidels a una mena de promesa oculta i mai pronunciada. Malaltdeneu, afegeix a la teva llista una nova tasca " una estona de tranquil.litat" (diària, cada dos dies, cada tres...)per estar a soles, per escoltar música, per badar, per llegir, per escriure, per ballar o per fer el que vulguis. Val la pena! Tothom en surt beneficiat, perquè estem més alegres, més relaxats, més disposats a escoltar i molt menys crispats, cosa gens menyspreable en els temps que corren, tan mancats d'estones de tranquil.litat i de reflexió.
"Moments D i Moments L"

Anónimo dijo...

Es agradable poder llegir aquest blog ple de tonteries

David dijo...

"Apreciat" amic, o ets amiga ?
Tant se val, merci per llegir la plenitut de tonteries i afegir-hi comentaris complertament absurds i carents de sentit. La joia m'envaeix davant les teves buïdes opinions.
Rep una no molt cordial salutació,

Malaltdeneu...

Anónimo dijo...

Supongo que L debe ser la nueva víctima. Ya se dará cuenta ella solita de como eres realmente. Espero lo haga pronto.

David dijo...

En vida teva "reina"... o ets "rei" ?
Los caminos del señor son inexcrutables, pero yo vivo viviendo en mi...
Salut i llarga vida als Rolling Stones!

Anónimo dijo...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!