jueves, 13 de septiembre de 2007

Recordando momentos (V)

Avui m'he retrobat amb un amic. Feia temps que no teniem la possibilitat d'estar a soles i de poder parlar a "pecho descubierto". Sense màscares, sense complexes, amb la certesa que donen la perspectiva i el temps passat.
M'he sentit bé, còmode, sincer i sobretot molt més madur i reflexiu que en d'anteriors ocasions. Ha estat una bona, curta i intensa vetllada, i crec que aquesta sensació és compartida per l'altre part.
Per sort, aquest no serà el darrer encontre. I espero que no ho sigui. És en aquests moments quan te'n adones del veritable sentit de la paraula amistat, usada d'una forma de vegades massa gratuïta i lleugera.
Avui ha estat un dia espès pel que fa a feina, i ben interessant pel que fa a aspectes més humans. Haurien d'haver més dies així, que són els que et demostren que continues viu i amb ganes de continuar fent coses.
Aprofito per enganxar-hi a aquest bon regust de boca una cançó que, amb aquest amic, vam compartir en més d'una ocasió en aquelles vetllades plenes d'alcohol, psicotròpics herbals i festa "rural" : FatSlim Boy i el seu "The Rockafeller Skank" ... Amb uns quilets de més i ben enpitufats feiem la nostra fila a les tantes i més quantes de la matinada ...
Seguirem informant ...

No hay comentarios: